SesliPapatya ve SesliNarin
Uyarı: Sesli Siteler Arasında Saygı Şarttır!
SesliPapatya ve SesliNarin platformlarının sahibi olarak şunu net bir şekilde belirtmek istiyorum:
Seni tanımam, etmem. Ancak sesli siteler camiasında az çok kim kimdir, bilen bilir. Eğer bu yazıyı okuyorsan, sana yönelik açık ve net bir mesajım var.
Son günlerde siteme yönelik yapılan bazı hareketler, blog içerikleriyle gönderilen üstü kapalı mesajlar ve gelen kullanıcılara karşı yapılan tavırlar dikkatimi çekti. Eğer bu tür davranışlarınla kendini bir şey sanıyorsan, büyük bir yanılgı içindesin. Daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip olduğumu sen de iyi biliyorsun.
Bu sektörde herkes işine, sistemine ve kullanıcısına sahip çıkmalı. Kendi platformunu büyütmek istiyorsan, başka sitelere sataşarak değil, saygı ve emekle yol almalısın.
Uyarım Net: Ben ARARATLI
📌 Sitene ve kullanıcılarına sahip çık.
📌 Benim siteme, ismime veya kullanıcılarıma dolaylı ya da doğrudan karışma.
📌 Aksi takdirde, sınırın dışına çıkan her adımda karşılığını alırsın.
Bu bir tehdit değil; bu bir hatırlatma. Biz bu ortamda yıllardır varız ve gerektiğinde nasıl cevap vereceğimizi de iyi biliriz. Herkes haddini bilecek, herkes kendi yoluna gidecek.
Saygı varsa biz buradayız. Yoksa, biz de gereğini yaparız.
Ayaklarını denk al.Diyer Siteler Gıbı alt TabaKa oLma
Yazar : İsYanN
29 May Per 20:00
13 Görüntüleme